Изберете страница

Voltrega Jaula Conejo 930 Blanca 001930B – Клетка за зайци – 80/46/35 см

65.00 лв.

Код: 3780 Категория:

Подарете комфорт и защита на вашия заек с Заешка клетка - Voltrega

Осигурете щастлив живот на вашия домашен любимец.

Описание

Voltrega Jaula Conejo 930 Blanca 001930B е клетка, предназначена специално за зайци. Тя е с размери 80/46/35 см и е идеална за комфортното и безопасно пребиваване на вашето зайче.

Клетката е изработена от висококачествени материали, което я прави здрава и издръжлива. Тя има покритие, което предпазва метала от корозия и удължава живота на клетката.

Вътрешното пространство на клетката е достатъчно голямо, за да позволи на зайчето да се движи свободно и да си играе.

Voltrega Jaula Conejo 930 Blanca 001930B е проектирана със специални отвори, които осигуряват добра вентилация и поддържат свеж въздух в клетката. Това е особено важно, за да бъде запазено доброто здраве и комфорт на зайчето.

Лесната за почистване конструкция на клетката помага да се поддържа чистотата и хигиената и. В горния панел има отделение, което позволява лесно добавяне на храна и вода, без да отваряте основната врата.

Voltrega Jaula Conejo 930 Blanca 001930B е идеалното място, където вашето зайче може да се чувства комфортно и защитено. Тя осигурява най-добрите условия за живот и развитие на вашето домашно любимче. Не се колебайте да инвестирате в тази страхотна клетка и да създадете едно невероятно място за щастлив и здрав живот на вашето зайче.

Произход: Испания

ОТЗИВИ

test

Моля напишете първият отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина