Изберете страница

Връщане на стока

Спрямо чл.55 от ЗЗП всеки потребител има право на връщане на стоката в срок от 14 дни от датата на получаване на поръчка. В случай на отказ, Вие прекратявате договора за покупко-продажба. Молим получените от нас стоки да бъдат съхранени по начин, който не е нарушил тяхното качество и безопасност. При възникнало нарушение на целостта на получената стока, моля, обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка.

Стоката трябва да бъде върната в нейното първоначално състояние. Опакована по начин, в който тя се предлага в търговската мрежа и със съпровождащата я документация (касова бележка).

В противен случай, прекратяването на договора става след договаряне на обезщетение за намалените потребителски свойства на стоката.

Правото за отказ (връщане на стока) не важи за:

– запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;
– стоки, които подлежат на бързо разваляне (имат специален режим на съхранение). В този случай потребителите не могат да се откажат и да върнат продуктите.

За да върнете даден артикул или поръчка, трябва се свържете с на по телефон или имейл, който може да намерите в контактната форма.
Задължително трябва да попълните формуляра за връщане, който може да изтеглите тук и да го изпратите по имейл адреса или да го изпратите заедно с върнатата пратка. Това е стандартен формуляр за отказ при online покупки (Приложение № 6 към чл. 47, ал. 1, т. 8 и чл. 52, ал. 2 и 4 от ЗЗП). Възстановяването на суми се извършва по банков път в срок от четиринадесет дни.

Поръчка взета от наш магазин, трябва да бъде върната единствено в магазина, от който е взета. Парите се възстановяват на място.
Поръчка изпратена на адрес, може да бъде върната към адрес на наш магазин или адреса на офиса на куриерската фирма, от който е изпратен артикулът.

Разноските по връщане на стоките се поемат от клиента.

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина