Изберете страница

Доставка и плащане в Данени

Условия за доставка

Безплатна доставка над 79 лв до офис в цяла България.
При поръчка над 79 лв и избрана доставка до адрес се доплащат 3 лв.

Доставките се извършват чрез куриерска фирма Спиди в цяла България в рамките на 1 до 4 работни дни. В случай на забавяне клиентът ще бъде уведомен чрез email или по телефона.

Допълнителна информация за обработката на поръчките, регистрация и връщане на стоки може да прочетете в страницата за общи условия. Съответно, ако имате въпроси за поверителността на данните, може да прочетете информация на страницата “Политика на поверителност“. Там ще откриете и подробни данни за фирма Данени ООД.

Видовете доставки са:

  • до офис на Спиди
  • до личен адрес

Цената на доставката се изчислява преди финализирането на поръчката спрямо общите килограми на продуктите. Във финалната цена на поръчката се включва цената на продуктите + цена на доставка + наложен платеж. Съответно, ако сте избрали плащане с карта наложен платеж не се таксува.

В края на поръчката си в Daneni.bg ще можете да изберете офиса на Спиди, до който искате да пристигне поръчката Ви или да въведете личен адрес за доставка.

Ако желаете доставка до офис на друга транспортна фирма моля, свържете се с нас на телефон: 0878263290.

Относно издаването на фактура има възможност по същия начин да въведете данните на фирмата си преди финализирането на поръчката.

Съответно при въпроси свързани с фактуриране моля, свържете се с нас на телефон: 0878263290.

Условия за плащане

Всички обявени на сайта цени са крайни с включени всички данъци (включително законово регламентираната ДДС от 20%), без евентуалните разходи за доставка.

Стойността на поръчката се заплаща чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера при доставка) или на куриера чрез карта в момента на доставка на продуктите.
Плащане с банкова карта чрез ВПОС

Цялата стойност на поръчката заедно с цената на доставката се заплащат в български лева, директно на куриера при получаване на пратката или с банкова карта при завършване на поръчката.

Тези методи на плащане са достъпни както за регистрирани, така и за нерегистрирани потребители.

SSL – безопастно онлайн плащане с банкова карта

Онлайн зоомагазин Данени предоставя на своите клиенти сигурност и доверие чрез използването на SSL сертификат. Този сертификат осигурява защитено и криптирано плащане с кредитна или дебитна карта, гарантирайки тайната на финансовата информация и създавайки сигурна онлайн пазарувална среда за любимците на всеки клиент.

Цени на доставки спрямо килограмите на продуктите

(цените са фиксирани спрямо таблицата по-долу):

Килограми До Автомат До Офис До Адрес
до 3 кг. 4.00 лв 4.00 лв 6.00 лв
до 6 кг. 5.00 лв 5.00 лв 7.00 лв
до 10 кг. 6.00 лв 6.00 лв 8.00 лв
до 20 кг. 8.00 лв 8.00 лв 10.00 лв
над 20 кг. Свържете се с нас
0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина