Изберете страница

Дентални пръчки за кучета Purina Dog Dentalife Daily Oral Care

4.55 лв.

Код: 1170 Категория: Етикет:

Ежедневни грижи за зъбите

Описание

DentaLife Daily Oral Care лакомствата за кучета са проектирани с иновативна пореста, но дъвчаща текстура, която съдържа хиляди въздушни джобове. Уникалната форма включва 8 отделни гребена, които почистват зъбите на вашето куче до линията на венците. DentaLife кара кучетата да дъвчат, за да почистят дори труднодостъпните зъби в задната част на устата. Това е начинът, по който DentaLife може да постигне пробивно почистване, което е научно доказано, че намалява натрупването на зъбен камък. Добавете полезни съставки и вкусен пилешки аромат за вашия космат приятел и не е чудно, че всяка опаковка от DentaLife също идва с гаранция за удовлетворение. За чисти зъби през дълъг и здрав съвместен живот изберете DentaLife. До живот.

Видове:

Small mini – 7-12 кг, 7 бр., 115 гр.

Medium – 12-25 кг., 5 бр., 115 гр.

Large – 25-40 кг., 4 бр., 142 гр.

Съставки и хранене

Ориз, глицерин, пшенично брашно, натриев триполифосфат, малцово ечемичено брашно, пилешко странично брашно, моно и дикалциев фосфат, сорбинова киселина (консервант), калциев пропионат (консервант), натриев бикарбонат, BHA (консервант), BHT ( консервант), калциев карбонат, лимонена киселина. B554117

Гарантиран анализ

Суров протеин (мин) 6,0%
Сурова мазнина (мин) 1,5%
Сурови влакна (макс.) 1,5%
Влага (макс.) 15,0%

Насоки за хранене

Хранете като лакомство за вашето възрастно куче. Този продукт е лакомство и не е предназначен за хранене като храна. Калоричният прием от лакомства не трябва да надвишава 10% от общите дневни калорийни нужди на кучето. Ако се дават лакомства, количеството храна трябва да се намали съответно. Наблюдавайте кучето си, за да сте сигурни, че лакомството се дъвче адекватно преди поглъщане. Тази закуска за дъвчене не е подходяща за кученца под една година или възрастни кучета под 15 килограма. Хранете се с лесна за почистване повърхност. Осигурете ежедневно достатъчно чиста вода в чист съд. Съхранявайте на хладно и сухо място.

Отзиви

Бъдете първият написал отзив за “Дентални пръчки за кучета Purina Dog Dentalife Daily Oral Care”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина