Изберете страница

Спрей срещу паразити – Ектомин 250 мл

10.60 лв.

1 налични

Ектомин е препарат под форма на спрей.

Циперметринът действа, като се насочва към нервната система на насекоми и други членестоноги. Той нарушава нормалното функциониране на нервните клетки, което води до парализа и евентуална смърт в целевите вредители.

Описание

Спрей Ектомин може да се прилага срещу паразити като: молци, бълхи, въшки, комари, паяци, мравки, бръмбари, кърлежи, пеперуди, дървеници и други инсекти. Това са насекоми тип – летящи и пълзящи. Продукт тип 3 и 18 – инсектицид за борба с вредителите.

Състав: Циперметрин 0,2 гр в 100 мл. (0,2% m/m) (CAS№52315-07-8)
Произход: България.

  • Циперметринът действа, като се насочва към нервната система на насекоми и други членестоноги.
  • Той нарушава нормалното функциониране на нервните клетки, което води до парализа и евентуална смърт в целевите вредители.

Област на приложение
Общо се използва в жилищни помещения, болници, заведения за обществено хранене, хотели, училища, детски градини и ясли, складове, и др.

Контрол на вредителите в селското стопанство: Циперметринът се използва широко в селското стопанство за контрол на различни вредители като листни въшки, гъсеници и бръмбари върху културите.

Вътрешен контрол на вредителите: Използва се в различни формулировки, включително спрейове, прахове и гранули, за контрол на домашни вредители като мравки, хлебарки, комари и паяци.

Външен контрол на вредителите: Циперметринът се използва в дворни и градински продукти за контрол на вредители, които засягат тревни площи, декоративни растения и открити пространства.
Здраве на животните: Може да се използва и в някои продукти за домашни любимци за контрол на бълхи и кърлежи.

Начин на употреба: когато използвате циперметрин, е важно внимателно да следвате инструкциите на производителя, за да осигурите безопасно и ефективно приложение. Обикновено се счита за безопасно, когато се използва според указанията, но контактът с кожата и очите може да бъде вреден. Съхранявайте го на място, недостъпно за деца и домашни любимци. След пръскане изчакайте 1 час преди да използвате помещението.

Въздействие върху околната среда: Циперметринът може да бъде токсичен за водните организми и някои нецелеви насекоми.

Разгледайте останалите препарати в категорията: Борба с вредителите.

Отзиви

Бъдете първият написал отзив за “Спрей срещу паразити – Ектомин 250 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина