Изберете страница

Погрижете се за котките със здравословни проблеми с Wellfed

Написана от Neli

Публикувана на: 21.06.2023

Ние от Данени често срещаме животни със здравословни проблеми. Като те могат да бъдат, заради порода, операция, кастрация или още от раждането. Въпреки това, е трудно да се намерят продукти, подходящи за котката, които да не включват антибиотици и да не трябва да се купуват от ветеринар. Това е причината днес да ви запознаем с консервите Wellfed Super Premium cat food.

Преди всичко нека започнем с това от какво всъщност се нуждае вашата котка? Какво знаем за протеините и въглехидратите, и нашата котка?

Естествено, че от месо, а това означава протеини и мазнини. Факт е, че котките се нуждаят от повече протеин отколкото кучетата, тъй като той е основния източник на енергия. Важно е диетата да не включва въглехидрати, защото не могат да ги усвояват, а това води до здравасловни проблеми. Естествената диета на котките включва малък процент въглехидрати, по-малко от 3-5%, най-вече под формата на усвоена растителна материя от самото месо. Ако процентът въглехидрати е по-голям той започва да се превръща в телесни мазнини.

Защо Wellfed е подходяща за котката ти?

Балансирана и вкусна супер премиум консерва Wellfed има повече от 98% съдържание на прясно месо. Консервите напълно покриват ежедневните хранителни нужди на любимците според тяхната възраст, специална диета и енергийни изисквания. Консервите не съдържат зърно, което ги прови чудесен избор за котки с чувствителен стомах или с проблеми с храносмилането.

Всяка от консервите е специализирана в дадена насока – за бебета, уринарен тракт, срещу космени топки, чувствителен стомах и още много.

Разгледайте най-новите видове Wellfed:

[ux_products show_rating=”0″ tags=”753″]

Може би също ще харесате и…

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина