Какво трябва да знаем за храната Naturo?

Naturo Dog храна за куче

Naturo Natural Pet Food е 100% натурална храна за кучета и котки, предлагаща пълноценна мокра и суха храна. В продуктите Naturo няма лошо смилаеми животински продукти, пълнители, синтетични химикали или захари. 

Мократа храна за кучета Naturo без зърнени култури е специално създадена за кучета, които страдат от чувствителни коремчета. С внимателно подбрани съставки, за да помогнат за насърчаване на здрава храносмилателна система и щастливо, здраво куче. Тази основна комбинация от протеини, въглехидрати и фибри създава по-лесно смилаем продукт за вашето куче. 

Въпроси свързани с Naturo Natural Pet Food:

Каква е ползата от различните видове зеленчуци съдържащи се в храните Naturo?

Както при хората, зеленчуците осигуряват основни естествени фибри за насърчаване на здравословно храносмилане и повишаване на енергийните нива. 

Naturo съдържа ли глутен?

Naturo предлага гама от беззърнени храни за кучета, а цялата гама от котешки храни също е без зърно. Нашите рецепти, съдържащи ориз, също са без глутен, тъй като оризът във всички форми не съдържа глутен.

Подходящи ли са за кучета с Панкреатит?

Панкреатитът при кучета може да бъде болезнено състояние, особено в периода непосредствено след хранене. Смята се, че ограничаването на съдържанието на мазнини/масло в храната минимизира този дискомфорт след хранене. Има напълно балансирани пълни диети с ветеринарно предписание, специално предназначени за кучета с панкреатит, но не всички кучета ще ги приемат с готовност. Възможно е да се постигне изискването за ниско съдържание на мазнини, като се използва храна за домашни любимци Naturo, като се стремите към ниво на мазнини/сурово масло от около 7%. Това означава разреждане на Naturo с допълнителни въглехидрати като картофи, ориз или паста. 

Как са опаковани различните храни Naturo?

Производителите се стремят към опазването на околната среда и някои от опаковките са направени от рециклирани материали. Това са: чувалите за суха храна, пластмасови тавички, кутии и картонена обвивка. Всички те могат да се рециклират, освен капакът направен от фолио върху тавичките с мека храна и консервните кутии.

Може ли да се топли в микровълнова?

Naturo Pet Food може да се затопли леко в микровълнова фурна, ако желаете.

Ръководство за затопляне Naturo Natural Wet Dog Food :

Отстранете изцяло капака от фолиото от тавата или извадете съдържанието от консервата и поставете в микровълновата фурна за 35–45 секунди, като оставите да престои 1 минута преди сервиране. Проверете дали храната не е твърде гореща, за да яде вашето куче. Не претопляйте. Консумирайте до 12 часа след нагряване.

Ръководство за затопляне Naturo Natural Wet Cat Food .

Отстранете напълно фолиото и загрейте в микровълновата фурна за 25 секунди и оставете да престои 1 минута преди сервиране. Проверете дали храната не е твърде гореща, за да яде вашата котка. Не претопляйте. Консумирайте до 12 часа след нагряване.

One thought on “Какво трябва да знаем за храната Naturo?

  1. tkescorts says:

    Много полезен съвет в точно тази статия! Малките промени водят големите. Благодаря за спомедянето!
    Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes that will make the largest changes. Many thanks for sharing!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да анализираме трафика с цел да подобрим потребителското преживяване и да предложим подходящо рекламно съдържание.