Изберете страница

Хигиенни подложки Premium Active Carbon, Активен въглен, 10 бр.

4.80 лв.9.30 лв.

Код: 3802 Категория: Етикет:

Хигиенни подложки Puppies Premium са идеални за създаване на хигиенни навици на Вашето куче. Без допълнителна употреба на капки или спрей за привличане.

Описание

Хигиенни подложки Puppies Premium са идеални за създаване на хигиенни навици на Вашето куче. Наличието на атрактанти (феромони) върху повърхността на подложките улеснява значително процеса на приучаване. Затова не е необходима допълнителна употреба на капки или спрей за привличане на кучето. Предназначени са за употреба в домашни условия, при пътуване, отсядане в хотел, както и за поставяне в транспортна чанта.

Характеристика:

  • абсорбиращи
  • антибактериални
  • неутрализиращи неприятната миризма
  • Лепенки за пода

Още предимства:

Нетъкан текстил, орефлен във вид на ромбоиди за концентриране на течността, което не позволява разливането й по цялата повърхност на подложката. Пух със S.A.P. (Супер Абсорбиращ Полимер) – притежава силно абсорбираща функция, като превръща течността в гел. Неутрализира неприятната миризма със сода ефект. Мека хартиена материя. Полиетиленов филм, който предотвратява изтичането на течност към пода.

Начин на употреба:

Поставете подложка PUPPIES с абсорбиращата повърхност нагоре близо до мястото, на което спи вашето куче. Сложете го върху подложката веднага след като се нахрани и пие вода. Ако целта Ви е да научите Вашето куче да се облекчава извън помещението, тогава постепенно измествайте подложката към вратата и накрая отвън на желаното място. Важно: награждавайте Вашето куче след всеки успешен опит!

Отзиви

Бъдете първият написал отзив за “Хигиенни подложки Premium Active Carbon, Активен въглен, 10 бр.”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина