Изберете страница

Club 4 Paws Stiks Medium Breeds – Дентални причици за кучета от средни породи, 77 гр

1.90 лв.

Код: 2903 Категория: Етикет:

Награда за възрастни кучета Club 4 Paws Stiks Medium Breeds - 77 гр

Описание

Дентални пръчици за кучета Club 4 Paws Stiks Medium Breeds са специално създадени за средни породи кутрета. Тези пръчици не само предлагат вкусна храна за вашето куче, но и играят важна роля в опазването на здравето на зъбите му.

Съставът на Club 4 Paws Dog Dental Stiks Medium breeds е внимателно избран, за да осигури необходимите хранителни вещества и да предотврати образуването на зъбен камък и пародонтални заболявания. Тези дентални пръчици са богати на калций за здрави зъби и силна челюст, витамин С за подкрепа на имунната система и биоактивен калфостър за запазването на добра орална хигиена.

Употребата на Club 4 Paws Dog Dental Stiks Medium breeds е удобна и лесна. Просто предложете пръчиците на кучето си и го наблюдавайте докато дъвче и почиства от камъни и налепи зъбите си. Структурата на пръчиците е специално проектирана да премахва зъбната плака и да масажира венците, предотвратявайки появата на пародонтални заболявания.

Club 4 Paws Dog Dental Stiks Medium breeds

Предназначени за ежедневна употреба и ще помогнат да запазите устната и зъбната хигиена на вашето куче в оптимално състояние. Редовната употреба на тези дентални пръчици ще спомогне на вашето куче за здрава, чиста и свежа устна кухина, а също така ще гарантира и добро общо здравословно състояние.

Доверете се на Club 4 Paws Dog Dental Stiks Medium breeds, за да защитите здравето на зъбите на вашия любимец и да му осигурите здрава и силна устна кухина през целия му живот.

Съхранение на хладно и сухо място. Използвайте като допълваща към основната храна. Осигурете достъп до прясна, чиста вода на вашия домашен любимец. Моля, гледайте кучето си, докато дъвче лакомството.

Аналитичен състав: Протеини – 17%, сурови мазнини – 2,5%, сурова пепел – 7,0%, сурови фибри – 2,0%, влажност – 19%.
Ръководство за хранене:
За малки възрастни кучета (5-10 кг) 1 пръчка на ден. Индивидуалните изисквания на кучетата могат да се различават поради:
 Възраст, порода, среда и ниво на активност. Не е подходящ за кученца под 4 месеца.
За средно възрастни кучета (10-25 кг) 1 пръчка на ден.
За големи възрастни кучета (25-35 кг) 1 дентална пръчка на ден.

Произход: Украйна

ОТЗИВИ

test

Моля напишете първият отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина