Изберете страница

Club 4 Paws Premium Dog Dental Stiks Large – Дентални пръчици за кучета от големи породи, 117 гр

2.70 лв.

Код: 2902 Категория: Етикет:

Награди за кучета дъвчащи пръчки CLUB 4 PAWS ефективно помагат за поддържане на здравето на устната кухина благодарение на съставките, специалната форма и текстура, които почистват зъбите.

Описание

Club 4 Paws Premium Dog Dental Stiks Large – Дентални пръчки за кучета – перфектното решение за поддържане на здравето на зъбите на вашия четириног приятел. Продукта предлага висококачествена грижа за устната хигиена на кучетата, осигурявайки им подходяща почистваща дейност без усилие.

Денталните пръчки за кучета се отличават с изключителна плътност, осигурявайки на вашия домашен любимец интензивно почистване на зъбите и масаж на венците. Специално разработеният им дизайн и текстура помагат за премахване на налепи и плака, които са основните причинители за лош дъх и заболявания на устната кухина.

Денталните пръчки са подходящи за големи кучета и предлагат не само функционална, но и вкусна хранителна добавка. Съставките им са внимателно подбрани, за да осигурят оптимална хранителна стойност, като същевременно се грижат за здравето на зъбите и венците. Кучетата с радост ще ги приемат и ще се наслаждават на вкусния им аромат.

С Club 4 Paws Premium Dog Dental Stiks Large вие ще поддържате здравето на зъбите и венците на вашето куче в оптимално състояние. Редовното използване на денталните пръчки ще помогне да се предотвратят проблеми с устната хигиена и да се осигури дълготрайна свежест на дъха.

Внимателната грижа за здравето на вашето куче е от ключово значение. Изберете Club 4 Paws Premium Dog Dental Stiks Large и предоставете на вашето куче най-добрата грижа за неговите зъби и венци.

Инструкция за правилна употреба:

1 брой на ден, в зависимост от възрастта, породата, активността и размера на вашето куче.Винаги трябва да има прясна питейна вода. Използвайте в рамките на един ден от отварянето.

Използвайте като лека закуска между храненията. Моля, гледайте кучето си докато дъвче лакомството.

ОТЗИВИ

test

 1. 5

  Me pqqizq

  Хей, посетих вашия сайт и мисля, че съдържанието ви е невероятно! Наистина е ангажиращо и оригинално, трябва да сте работили толкова усилено, за да създадете такова качествено съдържание

  Hey, I visited your site and I think that your content is amazing! It is really engaging and original, you must have worked so hard to generate such a quality content.

Добавете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Изпращане

0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина