Изберете страница

Бродяга Форте – Препарат за пръскане и къпане 10 мл

4.30 лв.

Бродяга Форте

Специализиран препарат за пръскане на места обособени за всякакви видове птици при инвазия с кокошинки, кърлежи, въшки, бълхи, мухи, мравки и хлебарки.

Описание

Бродяга Форте при инвазия с кокошинки, кърлежи, въшки, бълхи, мухи, мравки, хлебарки и др. ектопаразити.
Основни съставки:

  • Перметрин предназначен да възстанови нормалното състояние на кожата. Срещу вредителите той действа чрез нарушаване на нервната система на насекоми и други членестоноги. Когато се прилага върху повърхности или дрехи, той отблъсква и убива широк спектър от насекоми, включително комари, кърлежи и въшки. Често се използва в мрежи против комари, дрехи за отблъскване на насекоми и като спрей за лечение на външни съоръжения за защита от насекоми.

 

 • Фипронил е фенилпиразолов инсектицид, ефективнен в битката срещу бълхи, кърлежи и хлебарки, както и за защита на реколтата от вредители. Той действа, като се насочва към централната нервна система на насекомите и нарушава нормалната им нервна функция.

 

 • Пиперонил бутоксид се използва главно в комбинация с инсектициди в много от спрейовете и препаратите срещу ектопаразити – въшки, кърлежи, бълхи. Той не е инсектицид сам по себе си, но често се използва в комбинация с други инсектициди. Действа като инхибира активността на детоксикацията на микрозомалните ензими на насекомите.

 

 • Делтаметрин е препарат, който често се използва за противопаразитни кайшики и пипети за домашни любимци. Той е напълно безопасен за къпане на животни.

 

Обектни животни: екзотични птици, гълъби, екзотични животни. Всякакъв вид птици.

Състав: делтаметрин 2,5%, перметрин 8%, фипронил 0,1%, пиперонил бутоксид 3,5%.
Дозировка: 1 – 2 мл към 1 литър вода.

Важно е да използвате тези химикали внимателно и в съответствие с инструкциите на етикета, за да сведете до минимум рисковете за хората, домашните любимци и околната среда.

Начин на употреба на Бродяга Форте:

за къпане и пръскане против външни паразити. Със същия разтвор напръскайте по крилата и местата, където се крият всички паразити – кърлежи, бълхи и други.
Произход: България

Как вредителите вредят върху здравето ни?

 • Бълхите и кърлежите могат да предават болести както на хората, така и на домашните любимци, като лаймска болест и петниста треска на Скалистите планини. Мравките могат да замърсят храната и повърхностите, потенциално причинявайки хранителни заболявания.
 • Алергични реакции: Някои хора могат да имат алергични реакции към ухапвания от вредители или ужилвания, водещи до сърбеж, подуване или в тежки случаи анафилаксия.

Отзиви

Бъдете първият написал отзив за “Бродяга Форте – Препарат за пръскане и къпане 10 мл”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
  0
  Вашата количка
  Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина