Изберете страница

Мокра храна за кучета Archie Dog Adult – Телешко месо с ориз и зеленчуци 1100 гр

4.29 лв.

Archie - Консерва за възрастни кучета с мляно телешко месо.

Поръчайте сега Доставки в цялата страна.

Описание

Мокра храна за възрастни кучета от мляно телешко месо с ориз и зеленчуци в сос.

Съдържание:

Смляно телешко месо , субпродукти ,зърнени продукти, зеленчуци , растителни протеини, минерали , витамини А, Д3 ,Е

Всеки един продукт с търговската марка „АРЧИ” е създаден след дълъг процес на експериментирене, с помощта на специалисти и съобразен с нуждите на животните от основните вещества, необходими за тях – белтъчини, въглехидрати и мазнини, а така също и от съответните витамини и минерали. Всичко това доведе до създаването на една богата гама от продукти.

Консервите с търговско име “АРЧИ” са произведени от месни продукти, растителни добавки, минерали и витамини. Съдържанието им е такова, че позволява използването им без допълнителна обработка. При производството им не се използват консерванти, оцветители и овкусители. Вашите домашни любимци заслужават най-доброто – ние Ви го предлагаме, ПОДАРЕТЕ ИМ ГО!

Технологичната база е съгласно всички изисквания за предприятия, произвеждащи такъв тип храни в Европейския съюз. Предприятието е регистрирано по Закона за Ветиринарно-медицинската дейност, лицензирано от ДВСК под номер BG 1617058 и е въведена НАССР система за контрол на качеството на произвежданата продукция.

Произход: България

ОТЗИВИ

test

Моля напишете първият отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Изпращане

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина