Изберете страница

Animonda Integra Sensitive Cat Protect – Пастет за котки с пуйка и ориз 100 гр

3.90 лв.

Изчерпан

Код: 2354 Категория:

Animonda Integra Sensitive Cat Protect - Погрижете се за чувствителното храносмилане на вашата котка!

Специално разработена формула за котки с чувствителни стомаси.

Осигурете оптимално храносмилане и комфорт.

Опитайте Animonda Integra Sensitive Cat Protect - за здрава и щастлива котка!

Animonda Integra Sensitive Cat Protect - Защото вашата котка е специална!

Поръчайте сега

Доставки в цялата страна.

Описание

Храна под форма на пастет за котки Animonda Integra Sensitive Cat Protect, Пуйка и ориз.

Точно както и хората, котките често реагират на замърсяването на околната среда. Те стават малко по чувствителни към храната и получават алергии към различни съставки в храните. Често те страдат при комбиниране на определени протеини и въглехидрати в храните. Тези съставки са несъвместими в хранителната им диета. Най-честите признаци на това са повръщане, меки изпражнения или диария. В този случай единствената ефективна помощ е да се хранят с храни, които имат само един източник на протеини и въглехидрати. Това изискване стои в основата на разработката на пастета.

Дори и такава специално формулирана храна трябва да има превъзходен вкус, за да може да съблазни чувствителната котка. Само един източник на протеин (пуешко или агнешко месо), само един източник на въглехидрати (ориз) и само един резултат – страхотен. С натурално масло от магарешки бодил, доставчик на ценни ненаситени мастни киселини за гладка като коприна козина и здрава кожа. Особено вкусни и леко смилаеми рецепти.

Препоръчителни дневни дажби за котки с тегло 3 – 5 кг. 200 – 325 гр.

Продуктът е специално създаден от любители на животните, за които качеството на живот и добруването на домашните любимци е от изключително значение. Затова те са създали рецепти, с които да осигурят на своите любимци качествено хранене, като част от качественото съществуване.

Жизненост и здраве от купата за хранене

Всички продукти са създадени в съответствие с най-новите научни открития, засягащи здравето и чувствителността на животните. Затова са натурални, свежи и без абсолютно никакви неразрешени оцветители. Подбраните свежи съставки се подготвят толкова внимателно, че техните жизнени съставки остават почти непроменени. Гарантираме, че надписът върху опаковката наистина отговаря на съдържанието. В разнообразната и добре балансирана програма на хранене, продуктите са така създадени, че да отговарят на специфичните изисквания на животните – възраст, тегло, активност, както и специални изисквания или обстоятелства като алергии, непоносимости или метаболични проблеми. Освен това сме развили и специални диети за домашни животни, страдащи от специфични проблеми.

Експерти по храната за домашни любимци ежедневно проверяват качеството. Процесът на производство е сертифициран съгласно стандарта за качество ISO 9001. Постоянно е под вътрешен и външен контрол и подлежи на внимателно научно наблюдение. В развитието на продуктите, ветеринарите и експертите по хранене си взаимодействат с водещи немски и европейски университети. Също така голям принос имат и развъдниците, любителите на домашни животни и широкото ноухау в производството на хранителни продукти.

Произход: Германия

ОТЗИВИ

test

Моля напишете първият отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина