Изберете страница

Пауч за котки Amici Speciali Pouch Adult Cat, Пиле, сьомга, агне и говеждо, 12 х 100 гр.

12.99 лв.

Изчерпан

Пауч за котки Amici Speciali Pouch Adult Cat са нежни и апетитни хапки в сос и желе, обогатени с минерали и витамини. Осигуряват на вашата котка пълноценно хранене и гарантират цялата енергия, необходима за нейната жизненост.

Описание

Пауч за котки Amici Speciali Pouch Adult Cat са нежни и апетитни хапки в сос и желе, обогатени с минерали и витамини. Осигуряват на вашата котка пълноценно хранене и гарантират цялата енергия, необходима за нейната жизненост. Amici Speciali Pouch Adult Cat са без оцветители и консерванти.

Amici Speciali Pouch Adult Cat в кутия 12 х 100 гр. пауча с различни вкусове:

  • Агнешко и пилешко месо в желе – 3 бр.
  • Сьомга и пъстърва в сос – 3 бр.
  • Говеждо и телешко в сос – 3 бр.
  • Пиле и дробчета в сос – 3 бр.

Състав:  С агнешко и пилешко месо в желе – 3 бр. Месо и животински субпродукти (40% съдържание на прясно месо, 4% агнешко и 4% пилешко), риба и рибни субпродукти, минерали, захари, субпродукти от растителен произход.

Със сьомга и пъстърва в сос – 3 бр. Месо и субпродукти (40% съдържание на прясно месо), риба и рибни субпродукти (4% сьомга и 4% пъстърва), субпродукти от растителен произход, минерали, захари.

С говеждо и телешко в сос – 3 бр. Месо и производни (40% съдържание на прясно месо, 4% говеждо и 4% телешко), риба и рибни субпродукти, субпродукти от растителен произход, минерали, захари.

С пиле и дробчета в сос – 3 бр. Месо и производни (40% съдържание на прясно месо, 4% пилешко и 4% черен дроб), риба и рибни, субпродукти, субпродукти от растителен произход, минерали.

Произход: Италия

ОТЗИВИ

test

Моля напишете първият отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина