Паучовете и пастетите за кучета са допълнение към основната храна на домашния любимец. Разгледайте многобройните ни предложения и зарадвайте вашият домашен любимец с вкусен пауч или пастет от зоомагазин Данени.


Добре дошли в Daneni.bg - Вашият онлайн зоомагазин за домашни любимци, където представяме нашата изключителна категория " Паучове и Пасти за Кучета". В този раздел ще намерите висококачествени продукти от водещи марки, специално подбрани с внимание към нуждите на вашия четириног приятел. Предоставяме ви най-доброто от Club 4 Paws, Opti Meal, Naturo, Cesar, Pedigree, Piper, Dolina Noteci и Friskies - всички тези марки гарантират изключително качество и са подходящи за кучета от всички породи и възрасти.

Club 4 Paws: За кучета от дребни породи над 12 месеца, с агнешко и ориз.

Opti Meal: Пълноценна храна за кучета от всички породи и възрасти.

Naturo: Качествена храна за кучета от всички породи и възрасти.

Cesar: Изискана храна за кучета от всички породи и възрасти.

Pedigree: Надеждна храна за кучета от всички породи и възрасти.

Piper: Пълноценна храна, съобразена с нуждите на всеки тип куче.

Dolina Noteci: Вкусна храна за кучета от всички породи и възрасти.

Friskies: Разнообразие от храната, отговаряща на нуждите на кучетата от всички породи.

С голямото разнообразие от марки в нашия зоомагазин, можем с увереност да твърдим, че ще откриете точно това, което търсите за вашето куче. Прочетете интересни факти за вашия четириног приятел в нашия Блог. Благодарим ви, че избрахте Daneni.bg!
Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да анализираме трафика с цел да подобрим потребителското преживяване и да предложим подходящо рекламно съдържание.