Външното обезпаразитяване на котките е от съществено значение за поддържането на оптимално здравословно състояние на нашите домашни любимци. В тази категория предлагаме разнообразие от висококачествени продукти, които са специално създадени, за да се грижат за безопасността и комфорта на вашата котка.

Нимвет капки, спрей и пудра с масло от Нийм

Представляват естествени и ефективни решения за обезпаразитяване на вашата котка. Тези продукти съдържат чисто масло от Нийм - един от най-мощните естествени антипаразитни агенти. Ниймовото масло е известно със своите антимикробни и противопаразитни свойства. Специално формулираните Нимвет капки, спрей и пудра предотвратяват появата на бълхи, комари и други нежелани паразити и помагат за поддържането на здравословна кожа и косъм.

Противопаразитни пипети и каишки Francodex

Това е още едно висококачествено решение за външно обезпаразитяване на котката ви. Тези продукти съдържат специални съставки, които имат противопаразитно действие и предпазват котката от бълхи, кърлежи, комари и други нежелани паразити. Противопаразитните пипети и каишки Francodex са лесни за употреба и осигуряват дълготрайна защита на вашата котка, като същевременно й предоставят свобода на движение.

Не компромисирайте със здравето и комфорта на вашата котка! Изберете продуктите за външно обезпаразитяване от нашата категория и се уверете, че вашата котка е защитена от нежелани паразити, докато се наслаждава на активен и щастлив живот.

Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да анализираме трафика с цел да подобрим потребителското преживяване и да предложим подходящо рекламно съдържание.