Изберете страница

Калциево минерално камъче за малки животни – Jr Farm Salzleckstein 80 гр

4.90 лв.

Jr Farm Salzleckstein - Минерално камъче за малки животни

Осигурете на вашия гризач допълнителен източник на важни минерали. Този натурален продукт ще помогне на вашия любимец да поддържа здрави зъби и кости. Поръчайте сега от Daneni и се насладете на бърза доставка!

Описание

Поглезете вашите малки приятели с най-доброто! Калциевото минерално камъче за малки животни Jr Farm Salzleckstein е специално разработено, за да задоволи естествените нужди на вашите гризачи. Този висококачествен продукт е перфектно допълнение към ежедневната им диета и осигурява необходимия прием на важни минерали и микроелементи, като калций, който подпомага здравето на зъбите и костите.

Защо да изберете Jr Farm Salzleckstein?

  • Естествен източник на минерали: Камъчето е изработено от 100% натурални съставки и не съдържа изкуствени добавки.
  • Здрави зъби и кости: Калцият, който се съдържа в камъчето, е от съществено значение за поддържане на здрави зъби и кости при гризачите.
  • Лесно за използване: Камъчето се предлага с удобна приставка за закрепване към клетката, което го прави лесен за поставяне и използване.
  • Подходящ за различни видове гризачи: Може да се използва от всички видове гризачи, включително джуджета, морски свинчета, хамстери, мишки, чинчили и дегу.

Как действа калциевото минерално камъче?

Гризачите инстинктивно гризат камъчето, като по този начин си доставят необходимите минерали. Редовната консумация на камъчето помага за предотвратяване на дефицити и поддържа оптималното здраве на вашите любимци.

Защо да пазарувате от Daneni?

В Daneni ще откриете богата гама от продукти за грижа на вашите домашни любимци. Ние предлагаме само висококачествени продукти от водещи производители. Нашата цел е да осигурим на вашите любимци всичко необходимо за един щастлив и здравословен живот.

Произход: Jr-Farm Германия

Logo JR Farm

ОТЗИВИ

test

Моля напишете първият отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина