Изберете страница

Jr Farm Knabber Mohre – Лакомство за гризачи от сушени моркови: Здравословна и вкусна награда за вашия домашен любимец

5.99 лв.

Jr Farm Knabber Mohre - Лакомство за гризачи от сушени моркови, 60 гр

Поглезете вашия мини заек, плъх, хамстер, мишка, чинчила или дегу с натурално лакомство от сушени моркови! Вкусна награда и ценен източник на витамини. Перфектната комбинация от играчка и храна, която ще осигури на вашия гризач часове наред забавление и грижа за зъбките.

Описание

Търсите здравословна и вкусна награда за вашия пухкав приятел? Jr Farm Knabber Mohre е перфектното решение! Това натурално лакомство за гризачи от сушени моркови е специално създадено, за да задоволи и най-капризните вкусове на мини зайци, плъхове, хамстери, мишки, чинчили и дегу.

Защо да изберете Jr Farm Knabber Mohre?

  • Богат източник на витамини: Сушените моркови са пълни с ценни витамини и минерали, които допринасят за здравето и жизнеността на вашия гризач.
  • Играчка и храна в едно: Морковите са твърди и хрупкави, което стимулира естественото поведение на гризачите и помага за износването на зъбките.
  • Натурален състав: Продуктът е произведен в Германия от висококачествени суровини, без добавени изкуствени оцветители и консерванти.
  • Лесен за употреба: Можете да предлагате лакомствата като награда или да ги добавите към основната храна на вашия домашен любимец.

Състав: моркови 75%

Упътвания за хранене: 1-2 моркова на седмица, в зависимост от размера на гризача.

Забележка: Това е допълнителна храна и не трябва да замества основната диета на вашия гризач.

Поглезете вашия домашен любимец с натурални и здравословни лакомства! Jr Farm Knabber Mohre са идеалният начин да покажете любовта си към вашия мини заек, плъх, хамстер или друг гризач.

Произход: Jr-Farm Германия

Logo JR Farm

ОТЗИВИ

test

Моля напишете първият отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина