Изберете страница

Reflex Plus Hairball And Indoor Adult Cat Food with Salmon – Супер премиум храна за израснали дългокосмести котки със сьомга 15 кг

125.00 лв.

Код: 4392 Категории: , , Етикет:

Reflex Hairball And Indoor Cat Food - Супер премиум храна за израснали дългокосмести котки със сьомга

Поглези вашата дългокосместа котка с Reflex Plus! Тази супер премиум храна със сьомга е специално разработена за намаляване на образуването на космени топки, подобряване на храносмилането и поддържане на блестяща козина. Пребиотиците и пробиотиците в състава ѝ допринасят за здравето на стомаха. Перфектният избор за котки, живеещи на закрито.

Описание

Reflex Plus Hairball And Indoor Cat Food with Salmon –  супер премиум храна за котки с грижа за дългата козина.

Вашата пухкава котка заслужава най-доброто! Reflex Plus е разработена специално за нуждите на възрастни котки с дълъг косъм, които прекарват по-голямата част от времето си на закрито. Тази супер премиум храна със сьомга е не само вкусна, но и изключително полезна за здравето на вашата котка.

Защо да изберете Reflex Indoor Cat Food?

  • Намалява образуването на космени топки: Специалната формула помага на козината да преминава по-лесно през храносмилателната система, предотвратявайки неприятните и потенциално опасни космени топки.
  • Здрава кожа и блестяща козина: Сьомгата, богата на омега-3 мастни киселини, подхранва кожата и козината отвътре, придавайки им здрав и лъскав вид.
  • Подобрено храносмилане: Пребиотиците и пробиотиците в състава на храната поддържат баланса на чревната флора, спомагайки за добро храносмилане и по-добро усвояване на хранителните вещества.
  • Пълноценна и балансирана храна: Всички необходими витамини, минерали и аминокиселини за здравето на вашата котка са включени в тази формула.

За кого е подходяща?

  • Дългокосмести котки: Перфектна за породи като персийска, мейн куун и други с дълга и буйна козина.
  • Котки, живеещи на закрито: Ограничената физическа активност на котките, живеещи на закрито, ги предразполага към по-често облизване и поглъщане на козина.
  • Котки със склонност към образуване на космени топки: Ако вашата котка често има проблеми с космени топки, Reflex Plus Hairball & Indoor е решението.

Осигурете най-доброто със супер премиум храната за котки от Reflex Plus!

Поръчайте сега от Daneni и се насладете на спокойствието, знаейки, че вашата котка се храни с най-висококачествена храна.

Произход: Reflexmama – Турция

Reflex Logo Турска храна за котки | Зоомагазин "Daneni"

ОТЗИВИ

test

Моля напишете първият отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина