Изберете страница

Люцерна за зайци – 300 гр

4.89 лв.

Люцерна за зайчета - 300 гр

Искате вашият заек да бъде здрав и щастлив? Люцерната е ключът към неговото благополучие. Обогатете диетата му с този ценен източник на хранителни вещества и наблюдавайте как той се развива и процъфтява.

Описание

Люцерна за зайци – това е повече от просто храна, това е основата за здравословното хранене на вашия пухкав приятел. Като един от най-богатите източници на протеини, витамини и минерали, люцерната играе ключова роля в развитието и благосъстоянието на зайците.

Защо да изберете люцерна за вашия заек?

  • Богатство от хранителни вещества: Люцерната е истинска съкровищница от протеини, фибри, калций и витамини, които подпомагат растежа на здрави кости и зъби, както и укрепват имунната система.
  • Отлична храносмилателна функция: Високото съдържание на фибри в люцерната стимулира правилното функциониране на храносмилаттелната система на зайците, предотвратявайки често срещани проблеми като образуването на козинки в стомаха.
  • Вкусно изкушение: Повечето зайци обожават свежия аромат и хрупкавата текстура на люцерната, което я прави истинско лакомство.
  • Естествен източник на енергия: Люцерната осигурява на зайците необходимата енергия за активен и щастлив живот.

Защо люцерната е най-добрата храна за зайци?

Въпреки че люцерната е изключително полезна за зайците, тя не трябва да бъде единствената храна в тяхната диета. Комбинирайте я със сено от тимотейка, пресни зеленчуци и малко количество пелети, за да осигурите пълноценно и балансирано хранене.

Забранени храни за зайци

За да запазите здравето на вашия домашен любимец, е важно да знаете кои храни са вредни за него. Избягвайте да давате на зайците следните продукти: шоколад, кафе, авокадо, лук, чесън, цитрусови плодове и бобови култури.

Люцерна за зайци от Daneni – гаранция за качество

В нашия онлайн зоомагазин Daneni предлагаме висококачествена люцерна, специално подбрана за нуждите на зайците. Тази люцерна е сушена по естествен начин, за да запази всичките си полезни свойства.

Поръчайте още днес и подарете на вашия заек най-доброто!

ОТЗИВИ

test

Моля напишете първият отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина