Изберете страница

Намиране на любовта в кучешкия парк

Написана от daneni

Публикувана на: 17.04.2022

Трябва да обича кучетата (и мен)

„Идеалната ми среща би била да се срещнем в парк с нашите кучета. Ще се разхождаме и водим произволен забавен разговор. След това ще обядваме в ресторант отвън.“ – Марси от Тъстин, Калифорния.

17coupleatdogpark

Сватовни мутри

Звучи ли като твоя вид среща ? Все повече и повече собственици на домашни любимци се обръщат към кучешките общности, за да намерят любовни съвпадения. От паркове за кучета до уеб сайтове, хората създават връзки с мисълта за четириногите си членове на семейството.

Самотните хора с домашни любимци често казват, че срещата с потенциален партньор зависи до голяма степен от това дали ще се разбират със своите космати другари. Ако искри не прехвърчат над козината на домашния любимец, тогава сделката най-вероятно е отпаднала.

Онлайн „Паркове за кучета“ Свържете собствениците на домашни любимци

Подобно на всички тези популярни уеб сайтове за запознанства, вече има в света сайтове като  www.datemypet.com предлагащи на неженени място за публикуване на профили и снимки на себе си — и на своите домашни любимци. Целта на уеб сайта е да свърже хора, които или искат да организират срещи за игра за своите домашни любимци, или да направят любовна връзка със собственик на домашен любимец.

Няма ли да бъде хубаво да има повече такива виртуални места за срещи , бихте ли искали в повече държави в света

В САЩ има 89 милиона самотни хора и вероятно милиони притежават домашни любимци и им дават основен приоритет в начина си на живот. Вместо да чакат да чуят по време на вечеря, че човекът от вашата среща е алергичнен към котешка козина и всъщност не харесва кучета, умните необвързани правят своето проучване  , преди  да кажат „да“ на първата среща.

Намерете парк за кучета наблизо

Нарастващият брой паркове за кучета сочи нарастващата им популярност сред собствениците на кучета, които се нуждаят от социално решение. Със защитено пространство, където кучетата могат да тичат свободно, това е отлична възможност както за домашния любимец, така и за собственика да излязат и да се срещнат със съседите.

17кучешка атмосфера

Необвързаните, които търсят местен парк за кучета, могат да намерят множество сайтове онлайн. Един по-специално,  www.dogfriendly.com , изброява паркове в САЩ и Канада в списък за сортиране по държави. Тъй като повечето паркове за кучета се управляват от общини, проверете в градските уеб сайтове във вашият град за такива паркове.

Дръжте каишката на нещата

Ан Палик, лицензиран брачен съветник и терапевт, пише съвети за запознанства със собственици на домашни любимци в „Yappily Ever After: Готови ли сте за смесено семейство?“ Тя предупреждава хората да обмислят няколко въпроса, преди да се гмурнат твърде дълбоко:

  • Можете ли да поддържате връзката, освен взаимната си любов към животните?
  • Всички домашни любимци се разбират ли? Какво ще стане, ако не го направят?
  • Можете ли да направите компромис с начина на живот на вашите домашни любимци у дома?
  • Седнете и говорете помежду си за вашите притеснения.

За собствениците на самотни домашни любимци, намирането на съвпадение, направено в небето (човешкият вид) означава да срещнете половинка, която може да понася козина, лигавица и шумен домашен живот като цяло.

Може би също ще харесате и…

0
    0
    Вашата количка
    Вашата количка е празнаВърнете се към Магазина