Факт е, че котките се нуждаят от повече протеин, тъй като той е основния източник на енергия. Придържайки се към това, храните се делят на сухи, които събират в себе си витамини, минерали, протеин и мазнини. Мека храна, тип пауч със сос или парченца месо в желе. Консерви, тип пастет или такива с хапки в сос. Ако търсите нещо, с което да наградите и подсладите деня на мъркащия красавец се насочете към разнообразните лакомства - кремчета, желета и други снаксове. За да подсилите имунната система вземете витамини, за космените топки - малцова паста, а за храносмилането - котешка трева.


Разнообразие от висококачествена храна за котки

Всичко, от което вашият пухкав приятел има нужда, може да бъде открито в нашия уникален зоомагазин. Предлагаме разнообразие от висококачествена храна, отговаряща на най-взискателните вкусове.

Специализирани формули за всеки вкус и нужда

В раздела "храна за котки" ще откриете специализирани формули, съобразени с нуждите на различни породи и възрасти. От суха храна до консерви и деликатеси, предлагаме разнообразие от продукти, за да угодим на всеки избор на вашата котка.

Балансирани и вкусни продукти за оптимално здравословно състояние

Нашите продукти за хранене на котки не са само вкусни, но и балансирани, осигурявайки оптимално здравословно състояние и подкрепа за активен и щастлив живот. Стремим се да предоставим на вашата котка храна, отговаряща на индивидуалните й нужди и вкусове.

Отдадени сътрудници готови да ви помогнат

Нашите внимателни и отдадени сътрудници са на разположение, за да ви помогнат с избора на най-подходящата храна за вашата котка. Здравето и благополучието на вашата котка са от първостепенно значение, затова предлагаме само продукти, които можем да препоръчаме с увереност.

Открийте богатия ни асортимент от храна за котки

Открийте богатия ни асортимент от храна за котки. Вашият пухкав приятел заслужава само най-доброто, а ние сме тук, за да ви помогнем да го предоставите! Вашият избор за качествена и вкусна храна за котки - само в нашия зоомагазин!

Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да анализираме трафика с цел да подобрим потребителското преживяване и да предложим подходящо рекламно съдържание.